Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Магија со малку

2014-02-21
Не е се до парите. Понекогаш можеме многу со навистина малку. Доволно е само малку повеќе грижа и труд, а некому тоа најмногу му значи.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]