Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Македонија, HD Македонија

2014-01-06
Прекрасен видео патепис на Умут Канер од неговото време поминато во Македонија. Храна, кафани, манастири, Охрид, Скопје, чаршија, пазари, кучиња, мачки, по некој паун и по некое Фиќо.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]