Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Малку треба за да помогнеш

2014-02-21
Некој се сетил да стави скриена камера на автобуска во Норвешка каде дете се смрзнува на ладното. Луѓето таму природно реагираат и прават се' што можат. Како би изреагирале вие?

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]