Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Нема пчели, нема луѓе

2014-10-21
Сте размислиле ли некогаш за значењето на пчелите во светот и за што се' би немале доколку продолжиме и нив несовесно да ги труеме? Одговорот е едноставен. Без пчели осудени сме на пропаст. За таа цел Гринпис Полска направи феноменално видео за покревање на свеста. Клик за речиси едноминутна видео едукација.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]