Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Скопје сака да јаде и пие

2014-04-13
Прекрасно видео на Марија Страделова - финалист на проектот Генеро - кое ќе ве натера да излезете и да гласате за храна. Искористете го вашето демократско право, најадете се!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]