Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Вака се престанува со пушење

2014-01-16
Имајќи предвид дека неодамнешните резултати од едно светско истражување ги наведоа Македонија, Бугарија и Грција како жаришта со најголем процент на активни пушачи, оваа реклама е повеќе од добредојдена за нашето население. Видео кое за многу кратко време ќе ве натера да размислите да се откажете од пушење цигари, а ќе ве освести дека ги знаете последиците, но одбирате да ги игнорирате.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]