Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Возач, мобилен, проблем

2014-04-08
Можеби е пребрутална за повеќето со нежно срце, ама дефинитивно е рекламна кампања која ќе ве замисли дали ќе твитате, праќате смс, четувате или менувате статус на Фејсбук на сред возење.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]