Следете нé или притиснете Escape

Наслов

За првпат на слобода

2015-03-12
Чувството на слобода кај животните откако биле користени како заморчиња во лабараторија, затворани во кафези и малтретирани е скапоцен момент. Ако лесно се растревожувате да ве предупредиме дека видеово ќе ве насолзи.
 

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]